Long time no see

Blir alltid uppehåll i min blogg men ibland så orkar jag inte skriva..

Nu var min lediga helg över. Den har både varit skön, lugn, rolig m.m.

Jobbade 7-12 i fredags. När jag slutade så var jag förbi Fredriks bror och hans tjej och hämtade Connie, deras hund. Skulle vara hundvakt till lördag morgon. Tog med henne på promenad ner till mamma och vi skulle ta en lugn promenad.
Fick med en liten kille också vid namn Oliver. Men han är ju så söt och rolig så han är inte direkt jobbig att ha med. Lekte lite i två olika lekparker med han också.
Resten av fredagen var lugn och spenderade mest tiden framför tvn.

Igår var mamma, pappa och jag på stan en sväng. Fann en tröja åt Oliver med Bilar på, smink till mig och ett par byxor. Handlade lite mat innan vi begav oss hemåt. Gjorde mig iordning för en kväll i Tandsbyn, surströmmingskalas. Äter dock inte det men tog med kyckling och potatissallad.
Kvällen/natten var jätterolig! Kom hem efter kl. 4 på morgonen.

Idag har jag tagit det lugnt. For till Svenstavik med Emma, mamma och pappa för att möta upp Johan och Oliver. Var in en sväng på Dollar, hittade inget speciellt. Johan lämnade Oliver till oss och for tillbaka till Vemdalen för att jaga.
Åt middag med Emma och Oliver innan jag skulle hem och tvätta. Städade, diskade, plockade och duschade också. Kollat på film nu ikväll med hjärtat.
Men nu är det natt, jobb väntar imorgon.

Connie
Världens finaste grabb
Jag innan surströmmingskalaset

Jobba, ledig och barnvakt

Jobbat 7-12 idag och nu är jag ledig ända till på måndag då jag jobbar kväll!
Passet gick fort och sen var jag hem en sväng och när klockan var ca 13.15 började jag gå neråt i byn för att hämta min älskling på dagis!

När jag kom dit så sov han än. Pratade lite med fröknarna som sa att han hade inte pratat om något annat än att moster skulle hämta han idag och att han skulle få vara med mig imorgon, sånt värmer att höra, att han blir glad över att få vara med en.
Hämtade hans grejer på hans hylla och gick ut för att hämta han och vagnen. Där låg han vaken och var glad. Tog oss en promenad hem till han för att lämna grejer och gick sen vidare en sväng till mamma/momma.
Surrade en stund ute med momma och Oliver åt mellis, melon och äpple som jag tog med.

Gick en sväng till lekparken och lekte. Han ääääääälskar att klättra upp själv i lekställningen och sen åka rutschkana ner själv. Vi gungade en hel del också.
Gick hemåt för att leka ute på gården för att invänta föräldrarna.
Fick middag hos Emma och Johan idag, våfflor! Och var han åt pojken! 3 stycken!
Moffa kom förbi en sväng och Oliver visade upp nya sängen och sen fick Moffa natta han.

Blir en tidig kväll ikväll. Sover över här då jag ska vara barnvakt (ville det själv) åt han imorgon. Då ska vi bland annat gå hem till mig och tvätta lite kläder. Kan säga att det är han faktiskt rätt exalterad för att få göra, än så länge tills han blir äldre och förstår 😉
Godnatt!


Bild från våran lekstund vi hade idag!

12 augusti

Ledig idag och bara softat mest hela dagen. Kikade på en film jag har hyrt, "Tokarev". Nicholas Cage är med och den var faktiskt riktigt bra!
Klockan 12 skulle jag ha haft tvättstugan men eftersom min granne "lurade" mig (han sa till mig att det var den 11e idag så jag ursäktade mig och gick upp igen. Tills jag kom på att det är han som tagit fel på datum, inte jag. Men då hade han redan börjat tvätta så bytte tid istället) så blev det ingen tvättning idag, får bli på fredag istället 😊

Gjorde mig lite middag sen och drog upp på jobbet för att hämta upp Brittan. Vi drog till Fresks och kikade på kakel till hennes kök.
Hon skjutsade sen mig till Emma. Myste med Oliver framför båten Elias medan vi åt melon. Jag fick dock hans rester... 😝

Sen bar Emma och Johan in hans nya säng! Min gamla goding fast den fått ny färg, vit! Så nu har han en fullstor! Blev jättebra 😊
Tog sen en promenad med Emma en sväng runt byn.
Sitter nu i soffan och funderar på att lägga mig relativt tidigt ikväll, börjar dock inte förrän 12.30 imorgon, hej sovmorgon! 👍

Älskar skorna, skönaste jag någonsin haft!
Olivers nya säng! 😊