Back to business

Har jobbat en vecka nu efter semestern. Varit en rätt hektisk vecka med mycket jobb, långa dagar, intro elev och fix och trix.
Men har fått positiva ord från chefen iallafall och det känns förjävla bra!
Skönt att få cred för det man gör ibland. Eftersom dom ser mig som "ordinarie" då jag varit där så länge och kan allt där så får man ta mer ansvar nu, helst under sommaren.

Har jobbat hela helgen och nu får jag äntligen en dag ledigt! Skulle ha varit på stråket ikväll men kroppen orkar inte. Så blev bjuden på middag av syster och Johan. Oliver var så himla rolig och söt som vanligt!
Imorgon ska jag ha tvättstugan från morgonen och sen ska jag och mamma vara barnvakt resten av dagen. Blir roligt! Sover över hos syster och Johan imorgon då Emma är borta och Johan skulle ut på stråket med polarna så är barnvakt hela kvällen och natten, känns roligt!
Kollar just nu på film på tvn och är allmänt LAT!! 😎Killen som vill "kolla barna". Sitter där så nöjd och kikar på när andra barn leker i lekparken 😊

Semester

Ett tag sen sist!

Den 9onde juli gick jag på semester! Herregud vad skönt! Min första betalda semester också.
I onsdags så var jag, Emma, mamma och Oliver på Jamtli och kikade. Åt lunch som bestod av sallad. En varm dag med trevligt sällskap.
På torsdagen var vi en sväng på stan och kikade. Kommer dock inte ihåg om jag hittade något.
I fredags var Emma, Oliver, Johan och jag iväg till Önsjön och badade. Tror inte jag badat på... 3-4 år. Första gången Oliver badade i en sjö och han tyckte det var roligt!
I lördags fyllde guldklimpen 2 år! Han fick jättemånga fina presenter av alla! Av mig och Fredrik fick han en tröja och 2 stolar och ett bord med parasoll med elefanter på! Bild kommer längre ner..
På kvällen for jag till Tandsbyn och partade till det lite.
Söndagen städade jag lite och påtade på hemma och packade inför resan söderut. På kvällen for syster och jag och handlade färdkost.

Igår började resan söderut. Tog det lugnt och åt lunch på vägen. När vi kom ner så packade vi ur bilarna och tog sen en tur på affären för att handla lite.
Tog det sen lugnt resten av kvällen.

Idag började dagen med att Oliver väckte mig vid 7 (tror jag) men han är så himla söt så det får han gärna göra! 😊
Gjorde oss iordning och åt frukost m.m innan vi for mot Skärholmen för att shoppa lite på köpcentrumet där. Hittade två par skor där. Hittade även en parfym (man kunde ha den på kroppen, i rummen och på tex sängkläderna), den luktar himmelskt!
For sen vidare mot Nacka för att gå en snabbis på deras köpcentrum. Hittade 2 korta leggings som är bra att ha under kjolar och klänningar.
Handlade på vägen hem och grillade till middag. Såg sen Allsången och Oliver diggade till alla låtar innan det var dags att sova. Han är så rolig!

Imorgon blir det en dag på Gröna Lund! Så dags att sova, godnatt!Mot ljusare tider

Har inte haft lust eller ork till agg skriva någonting här. Men nu är jag snart frisk så slänger in ett inlägg!

Skrev förut att jag åkte på en rejäl förkylning, ack så fel jag hade.
För 2 veckor sen började jag känna av halsen rätt rejält, försökte få den bättre på egen hand. Kunde inte äta eller svälja mitt eget saliv tillslut. Tvingade och nästan grät när jag skulle dricka. Mamma fick penicillin mot sin halsfluss, några dagar senare fick syster penicillin mot halsfluss, samma dag ringde jag Hc för att se om jag hade det också.
Men eftersom jag kände att det blivit lite bättre så tyckte sköterskan att det var bättre det fick läka av sig själv.
Kände mig bättre några dagar men sen i helgen som var så vände det och blev värre igen...
Kunde inte sjukanmäla mig något mer från jobbet utan sjukintyg så jobbade hela helgen men i måndags fick jag nog, fick en tid kl 11 på Hc. Mina SNÄLLA SNÄLLA arbetskollegor ställde upp för mig medan jag var iväg på Hc. Där konstaterade dom halsfluss. Vääääldigt svullen i svaljet och minsta lilla andningssvårigheter var det akuten som gällde...
Fick penicillin och mår redan mycket bättre. Kan prata riktigt, äta, dricka och svälja! 😃 Lycka!
Blev sjukskriven från i tisdags till på lördag men är ändå ledig i helgen. Onödigt att smitta brukarna...

Men som det känns nu så är jag på bättringsvägen, rejält! Känns skönt efter 2 veckor av smärta...
Nu vet ni att jag lever igen iaf, godnatt på er! 😊